este o pizzerie italieneasca langa backstage in margu turesh , aluatul este foarte subtzire si ingredientele cica is aduse de la mama lor din italia comparat cu ce am halit prin US si italia pot sa jur ca e cea mai apropiata pizza comparata cu cea made in Italy Acolo in Bergamo am mancat cea mai buna pizza cu peste (sarat) ever In Bostonica noastra am gasit Vigo langa summer st si mai sunt cateva prin cartierul italian adicalea North End in rest NU recomand Domino sau alte porcarii Prietena mi-a zis de ceva pizzerie noua in orash care s-a deschis dupa ce am plecat in Boston Trebuie sa incerc ahh si mai este si reea.net restaurant fostul asterix deasupra la crapatica
Deci am zis sa facem niste ficatei si niste cartofi piure, ca aia prajiti nu prea merg. Pana nu uit, la puiu` ala la rotisor ar fi mers un vin alb sec/demisec. Sau o bere, pentru noi provincialii. Sa revenim la ficatii nostri. Deci, am luat asa, 2 pachete de ficatei, ~1 kg ( iar am fost 3 din care unu` mancau rau - da, Sergiu - ), 'cel putin 2 kile de cartofi', o smantana, un lapte, 2 cepe mai marisoare, 2-3 bucati de usturoi. Mai intai si'ntai am pus cartofii la fiert, in coaja ( nu iese amidonul din ei daca ii fierbem in coaja, si iese piureul mai moale ) Intre timp am dezghetat ficateii, i-am spalat bine bine, sa nu ramana sange Dupa asta am taiat ceapa ( acu avem poze si cu ceapa taiata ) Am pus ceapa la calit, intr`o tigaie cu putin ulei Intre timp am curatat cartofii ( aci n`avem poze, ca injuram eu, si ne era frica sa nu iasa injuraturile in poze ) si i`am zdrobit cu scula speciala de piureit. Nu uitati de ceapa. Cand s`a aurit, puneti ficateii peste. Revenim la piur...
Comments