este o pizzerie italieneasca langa backstage in margu turesh , aluatul este foarte subtzire si ingredientele cica is aduse de la mama lor din italia comparat cu ce am halit prin US si italia pot sa jur ca e cea mai apropiata pizza comparata cu cea made in Italy Acolo in Bergamo am mancat cea mai buna pizza cu peste (sarat) ever In Bostonica noastra am gasit Vigo langa summer st si mai sunt cateva prin cartierul italian adicalea North End in rest NU recomand Domino sau alte porcarii Prietena mi-a zis de ceva pizzerie noua in orash care s-a deschis dupa ce am plecat in Boston Trebuie sa incerc ahh si mai este si reea.net restaurant fostul asterix deasupra la crapatica
Fierbi pastele, dacă găseşti din alea fără ou, şi scurte, că se amestecă mai bine, după care le arunci într-o oală şi pui branza peste, amesteci şi când sunt bine unse cu branză le dai de pe foc. Pui sare după gust.
while it was cooked, E adevarat ca arata ca o boratura asha cum se vede din poze, dar la guuuuuuuuuust era incredibil , am halit doua farfurii si cred ca mai mergea Am luat carnea de la macelarie si acolo mi-au tocat o pulpa de vita deci a fost proaspata carnea chilli con carne 1 on Flickr - Photo Sharing! technorati tags: chilli , con , carne , hot , papers , vita Blogged with Flock
Comments