este o pizzerie italieneasca langa backstage in margu turesh , aluatul este foarte subtzire si ingredientele cica is aduse de la mama lor din italia comparat cu ce am halit prin US si italia pot sa jur ca e cea mai apropiata pizza comparata cu cea made in Italy Acolo in Bergamo am mancat cea mai buna pizza cu peste (sarat) ever In Bostonica noastra am gasit Vigo langa summer st si mai sunt cateva prin cartierul italian adicalea North End in rest NU recomand Domino sau alte porcarii Prietena mi-a zis de ceva pizzerie noua in orash care s-a deschis dupa ce am plecat in Boston Trebuie sa incerc ahh si mai este si reea.net restaurant fostul asterix deasupra la crapatica
de obicei cand chiar nu am chef sa fac nimic de mancare imi iau una bucata lapte (pasteurizat) si o punga de fulgi de porumb mod de preparare :) 1. se deschide punga de fulgi se toarna intr-o cana/farfurie adanca 2. se taie bucata de lapte la un koltz , se verifica laptele nu e inacrit (musai ca sa nu strici fulgii) 3. turnatzi laptele in farfuria cu fulgi , se lasa 5-10 minute 4. sleep
Comments