Paste cu branza topita ( >:) )

Se ia o punga de paste. De preferinta scurte
Picture022
Pe langa asta, mai avem nevoie si de un sul de branza topita. De preferinta .. Nu zic, sa nu fac reclama, da` incepe cu Ti, si se da utza ...
Picture 022
Fierbem pastele, da` sa nu fie fierte fierte, daca trebuie fierte 8 minute, le lasam cam 6 minute jumatate, 7, le scurgem, le lasam putin sub un jet de apa rece, le punem intr`o cratita in care am picurat putin ulei, si adaugam branza topita. Amestecam vartos, punem sare, si gata. Dupa ce s`a topit bine branza, si pastele sunt toate acoperite macar cu o umbra de branza, loam cratita de pe foc si bagam la burtica. Pofta mare. Eu mananc cu ardei iuti chestia asta. De fapt, eu mananc orice cu ardei iuti, pana si ardeii iuti.

Comments

Se mai poate salva intr-o cana un pic de apa de la fiert-ul pastelor
(ce contzine amidon)
Si daca dupa ce se amesteca branza cu
pastele tzi se pare prea innecacios
se adauga un pic de apa fiarta (astfel isi
pastreaza gustul mancarea)

de obicei cele mai bune paste is alea
italiene din grau dur

ps : de fapt fAcE haleste ardei iutzi
cu mancare pe langa :P

Popular posts from this blog

Ficatei de pasare cu cartofi piure

pizzerie italieneasca in margu turesh

Ciorba de cartofi