Cartofi pai cu cascaval pane
Cartofii pai stiti cum se fac, asa ca nu`mi mai pierd vremea cu ei.
Cascavalul l`am taiat felii cam de un centimetru grosime, am batut 2 oua cu faina pana au facut spuma si pesmet intr`o farfurie. Am bagat cascavalul in oua, si dup`aia l`am tavalit bine in pesmet. Am incins uleiul in tigaie ( cam 4-5 mm de ulei nu mai mult ), si am bagat cascavalul in tigaie.
In 2 minute maxim, e facut, sa`l mai intoarceti din cand in cand, dar sa nu`l lasati prea mult, cascavalul se topeste repede.
Il aruncati peste cartofii prajiti si gata. Merge cu bere si muraturi, sau salata de cruditati, ce aveti la indemana. Sau cu ardei iuti :)
Cascavalul l`am taiat felii cam de un centimetru grosime, am batut 2 oua cu faina pana au facut spuma si pesmet intr`o farfurie. Am bagat cascavalul in oua, si dup`aia l`am tavalit bine in pesmet. Am incins uleiul in tigaie ( cam 4-5 mm de ulei nu mai mult ), si am bagat cascavalul in tigaie.
In 2 minute maxim, e facut, sa`l mai intoarceti din cand in cand, dar sa nu`l lasati prea mult, cascavalul se topeste repede.
Il aruncati peste cartofii prajiti si gata. Merge cu bere si muraturi, sau salata de cruditati, ce aveti la indemana. Sau cu ardei iuti :)
Comments