Friptura de porc la tava

Deci aveam niste carne de porc. Ce sa facem cu ea? Friptura. De care? La tava. Gratar mai incolo. Deci, am loat carnea, nu prea grasa, nu prea slaba ( sunt si porci slabi, doar e Romania ), am uns bine feliile de carne ( daca va dati bine pe langa macelar va da carnea gata taiata ) cu sare, piper, putina vegeta, ce mai aveti prin casa, leustean, patrunjel, eu am stranutat si nitel curry, in fine.. Dup`aia, loati niscai usturoi, si zdrobiti`l, cat sa iasa zeama din el. Faceti asta intr`un vas mai mare. Peste el puneti apa si niste condimente. Indesati carnea in vas. Mergeti la bere, 3-4 ore.
Picture 001
Dupa cateva beri, veniti acasa si intr`o tava mai adanca, turnati din zeama care e in vas, si potriviti carnea
Picture 002
Bagati carnea in cuptor, si lasati`o acolo destul. Pana e gata, depinde de temperatura cuptorului. O ora juma, doua ore, cat o fi. Intre timp mai stropiti friptura cu zeama din tava. O sa va dati seama cand e gata
Picture 006
Merge cu barabule prajite si cu muraturi. Si bere.
Picture 007
Berea stiti cum arata. Daca nu, rusine voua.
Pohta mare.

Comments

Popular posts from this blog

Ficatei de pasare cu cartofi piure

pizzerie italieneasca in margu turesh

Ciorba de cartofi