ravioli cu sos de rosii

da era seara si n-aveam smantana si nici ciumperci
asa ca am improvizat ceva cu roshii :
am pus la fiert intr-o oala ravioli si au fiert ~ 15 minute
intr-o tigaie am pus un pic de ulei si dupa aia usturoi
am lasat un pic si am aruncat usturoiul (sa dea gust- asha zice face)
Am pus ceapa in tigaie si am lasat 2 minute ~ dupa care am scos o cutie
cu rosii intregi (made in italy) si am turnat cratitza in contznut ,adicalea invers
am turnat rosiile tigaia cu ceapa care se rumenea . dupa care am pus
condimente (cam tot ce aveam prin debara) : buisuioc , rozmarin , boaia , muuuult piper
si am amestecat lasand totul sa fiarba 5-6 minute.
raviolii fiind fiert se stoarce de apa si se amesteca cu restul ...
Vreau sa zic ca am mancat 2 portzii seara si 2 dimineaza , au iesit suuuuper
si parca erau mai bune dimineatza cand s-au mai racit :P
N-am poze ca n-am camera unde stau temporar

Comments

Popular posts from this blog

Ficatei de pasare cu cartofi piure

pizzerie italieneasca in margu turesh

Ciorba de cartofi